Return to site

Eierseksjoner fra 2 490 000,-

Mulighet for tilpasning av areal etter avtale

En av mulighetene du har til å etablere bedriften din i Nordhordland Næringspark er ved å kjøpe en eller flere av våre 6 eierseksjoner.

Prosjektet består av 6 eierseksjoner med sentral beliggenhet i Nordhordland Næringspark. Seksjonene vil oppføres som råbygg og har en størrelse mellom 263 m² - 369m² inkludert mesanin. På grunnplan finner du teknisk rom med avløp, vann og muligheter for kontor. Stor kjøreport på 3,4 x 4,5 meter gir deg mulighet til å kjøre større biler inn i bygget. En glimrende løsning for enkel av- og pålessing av eventuelle varer eller lignende.

Det vil være muligheter for tilpasning av areal etter avtale og hver av seksjonene vil ligge i et eget single-purpose eiendomsselskap. Hver seksjon selges som eiendomselskap.

broken image
broken image

I tillegg til eierseksjonene har vi flere ledige næringstomter og seksjoner til både salgs og leie, kun 30 minutter fra Bergen.

Næringsparken ligger strategisk plassert i forhold til Bergen, Knarvik, Mongstad, Florø, Førde, Haugesund, Stavanger og resten av vestlandet som står for 70% av verdiskapningen i Norge.

Besøk oss på Torvhusmyrane 12, 5913 Eikangervåg eller kontakt oss her.

Hold deg oppdatert! Motta informasjon rundt status, nye muligheter og aktører i parken m.m. ved å registrere deg her.