Return to site

Kontorrigg til leie i Nordhordland Næringspark

Nordhordland Næringspark er i stadig vekst, og flere bedrifter etablerer seg fortløpende - siste nytt er den nye kontorriggen, hvor en kan leie ett eller flere kontorer på området.

Fasiliteter

Når man er leietaker i brakkeriggen i Nordhordland Næringspark, har man tilgang på både fellesarealer, garderober og parkeringsplasser. En får også god bredbåndstilknytning med fibernett for å sikre en stabil digital arbeidsplass.I tillegg er det fine muligheter for lagerplass ute eller i container, med direkte tilknytning til de andre områdene og fasilitetene i parken. Se flere bilder og video fra parken generelt her. Det er totalt 8 kontorplasser, med varierende størrelse fra 8kvm til 50kvm.

broken image
broken image

Områdene

Næringsområdet er strategisk plassert langs E-39, og er spesielt tilrettelagt for logistikk på vei. I tillegg har det god tilgang til havneområdet, som kan tilrettelegges med dypvannskai på inntil 380 meter med gode dybdeforhold. Kombinert vil man gå en optimal logistikk, hvor du kan laste og losse varer mer eller mindre rett på E-39.

I tillegg til kontorriggene har vi flere ledige næringstomter og seksjoner til både salgs og leie, med bare 30 minutter til Bergen. Les mer om dette her. Næringsparken ligger strategisk plassert i forhold til Bergen, Knarvik, Mongstad, Florø, Førde, Haugesund, Stavanger og resten av vestlandet som står for 70% av verdiskapningen i Norge.

Besøk oss på Torvhusmyrane 12, 5913 Eikangervåg eller kontakt oss her.

Hold deg oppdatert! Motta informasjon rundt status, nye muligheter og aktører i parken m.m. ved å registrere deg her.
broken image